Enviat per: annasoliguer | Setembre 7, 2008

Innovació Radical a AAVV

Fa temps que la primera agència de viatges virtual on line em té fascinada.

El món virtual és immensament ric. Crear una agència de viatges arran d’un ciberproducte és brutal. M’agrada perquè els teus viatges emeten mínims en CO2 i no destrueixen el territori.

Synthravels és fascinant. És un país sense geografia on els paisatges són un estat de l’ànima, formant un teatre en la ment. Els viatgers pensen i busquen més enllà ja que la nova frontera dels viatges és fora del nostre món. On és? A la geografia invisible del ciberespai. Un món d’experiències i sensacions.

Els mons virtuals són llocs de síntesi on es barreja tot i tots. Pots viatjar en el temps i en l’espai. L’experiència de viatjar a un món virtual és fascinadora. Pots descobrir extraordinaris llocs per visitar, paisatges exòtics d’arquitectura surrealista, mars de píxels fantasmals i arquitectura orgànica que oculta avatars clandestins.

Synthravels és un majorista de viatges que ofereix diferents tipus de visites guiades. Ofereix una completa guia de serveis per viatjar a mons virtuals. Els viatges i els destins els tria el personal de Synthravels. Són programadors, arquitectes i experimentats jugadors de vídeo. Per viatjar només necessites tenir el programa del món virtual instal·lat al PC i tenir llest un avatar. Seleccionar una data i una hora. En accedir, un grup d’experimentats guies turístics t’acompanyen. La idea sorgeix de Mario Gerosa, periodista especialitzat en viatges.

Però la reflexió va més enllà. Actualment ens trobem davant de la realitat que l’oferta busca eliminar la intermediació tant en el transport com a l’allotjament. Aquesta agència de viatges és intermediació pura i dura. Ha aconseguit controlar i eliminar l’oferta. Ella decideix tot. És només una idea per a la reflexió. Estic segura que algun cap creatiu i innovador l’entendrà i la sabrà aplicar el món presencial.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

A %d bloguers els agrada això: