Enviat per: annasoliguer | Setembre 7, 2008

Networking als Mitjans de Transport

Networking és la nostra xarxa de contactes. És el salt del món virtual al món presencial. Es realitza com a filosofia de vida integrada a les accions diàries mitjançant connectors que són persones que faciliten que fem nous contactes per a negocis i vida social. Es tracta de construir i mantenir relacions personals a llarg termini dins de l’enfocament win-win. Es centra en les persones.

El Networking és un factor tan consubstancial a la societat del coneixement que qui no l’hagi integrat a les seves accions diàries, està totalment out. Alguns mitjans de transports capdavanters, coneixedors de la seva importància, de les noves tendències i veritables estudiosos de les necessitats dels clients, ofereixen aquest servei en els seus viatges. Aquesta innovació incremental de base tecnològica en mitjans de transport, pot ser un servei de pagament o gratis.

A Triplife ofereixen serveis de Networking en les rutes de Washington D.C., New York City, Los Angeles, Chicago, London, Boston, San Francisco i Dallas. És a dir, rutes de turisme de negocis. Tens accés per trobar gent que t’interessa en els teus vols, als hotels i als restaurants. Intercanviar idees, informació, coneixement i compartir somriures i bons moments. Fer millor la teva feina, liderar empreses, gestionar el coneixement, augmentar el teu capital relacional i aconseguir que la vida professional sigui més enriquidora coneixent els que estan en la teva mateixa ona. Finalitat? Contactar per a negocis i conèixer persones. . Allò de portar una vida professional avorrida, s’està acabant. Creativitat, tecnologia i innovació al poder. Vols, hotels i estades avorrides? ¡ ¡ Ja no!!!

Però no fa falta anar a USA per enriquir-nos perquè a França ens ho posen encara millor. El TGV ofereix serveis per contactar entre viatgers. Gratis. Autèntiques xarxes socials vives en el mateix moment i espai del trajecte. És una innovació de les denominades Avantatges Còmodes. Sabeu el que són? En un proper post us explicaré els tipus d’innovacions segons el moment i lloc de producció i consum.

Sens dubte, una manera millor de viatjar i gestionar el nostre temps durant els trajectes. És molt enriquidor. Se m’ocorre que es podria aplicar als vols transoceànics amb la finalitat d’entretenir al passatge. Es pot perfectament aplicar al lleure. És només una idea per a qui la vulgui recollir ja que aquest és l’esperit de la innovació: difondra-la perquè es retroalimenti.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

A %d bloguers els agrada això: