Enviat per: annasoliguer | Desembre 26, 2008

Web Semàntica

A la UOC ja tenim web semàntica. Des del meu bloc us convido a visitar-la i navegar. La web semàntica permet interactuar amb la informació i navegar de manera semàntica pels continguts en línia relacionats amb la Universitat. És el Coneixement en Xarxa.

Els internautes poden accedir als recursos en matèria de docència, investigació i difusió del coneixement d’una manera més intuïtiva ja que l’usuari utilitza patrons semàntics que es basen en les relacions de significat entre els continguts, apropant-se al concepte de web 3.0. Necessiteu l’Explorer perquè el Mozilla pot donar problemes. Accedir per Carregar Informació.


Navegació
: La pàgina es divideix en tres parts. A la columna esquerra teniu la llista d’etiquetes. En el centre trobareu el quadre de recursos. A la dreta, la representació gràfica dels recursos i les etiquetes, al costat de la interrelació entre els quals comparteixen una relació semàntica. Per començar, només és necessari seleccionar una etiqueta i començar a navegar per la part gràfica o per la columna central, la dels recursos, triant el que més ens interessi.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

A %d bloguers els agrada això: